Kardiologija

Dopustite da brinemo o Vašem zdravlju
Medical concept with female doctor holding heart

Poliklinika Premium za kardiologiju koristi najsofisticiranije alate za dijagnosticiranje srčanih i krvožilnih bolesti kod pacijenata s obiteljskom poviješću srčanih bolesti, visokog krvnog tlaka ili visokog kolesterola, kao i kod onih koji su blizu srednje dobi i zabrinuti zbog načina života koji je možda uzeo danak srcu.

Kardiolozi su uključeni u širok raspon istraživanja, kako kliničkih (s pacijentima) tako iu laboratoriju. Istraživanja koja su dovela do novih terapija za bolesti srca, kao što je kateterska ablacija za poremećaje srčanog ritma, bila su naša snaga tijekom godina. Nedavno smo počeli proučavati korištenje matičnih stanica za liječenje bolesti srca.

Također pružamo cijeli niz mogućnosti prevencije i liječenja bolesti srca, od terapije lijekovima do minimalno invazivnih postupaka i kirurgije.

Usluge
ili
FAQ

Česta Pitanja

Vaš kardiolog razgovarat će s vama o vašoj medicinskoj povijesti i eventualnim simptomima te obaviti temeljit pregled. Na tom terminu razgovarat ćete o sljedećim koracima, uključujući moguće dodatne testove koji će vam možda trebati.

Općenito nakon kateterizacije trebalo bi proći minimalno 48 sati do prve vožnje ili putovanja kako biste bili sigurni da ste se vratili na svoju uobičajenu razinu koordinacije i spremnosti. Svaki je pacijent jedinstvena osoba, pa će se opseg vaših ostalih postproceduralnih aktivnosti odrediti na temelju vašeg zdravstvenog stanja.

U većinu slučajeva srčane probleme označavaju simptomi nelagode u prsima, otežano disanje, vrtoglavica ili oticanje nogu. Drugi simptomi na koje treba obratiti pažnju su ubrzano kucanje srca, umor i nemogućnost normalnog kretanja.

Mnoge srčane i krvožilne tegobe mogu se liječiti bez operacije. Današnji tretmani uključuju mnoge nove lijekove i nekirurške metode. Pacijenti također mogu uvelike poboljšati svoje zdravlje pozitivnim navikama života. Vaš kardiolog može vas posavjetovati o najnaprednijim dostupnim opcijama za liječenje vašeg specifičnog stanja.

Sva zdravstveni stanja kombinacija su genetske predispozicije i izloženosti okoliša drugim čimbenicima bolesti. U konačnici, izloženost ili okolišni čimbenici kao što su pušenje, loša prehrana i nedostatak tjelovježbe mogu uvelike utjecati na Vaše stanje ali loše navike možete promijeniti. Međutim, genetska predispozicija se ne može promijeniti. Ako imate značajnu genetsku predispoziciju, oprezniji smo ili budniji kako bismo spriječili bolest.

Zakaži Termin

Ispunite obrazac u nastavku, a mi ćemo odgovoriti u najkraćem mogućem roku.