Ginekologija

Dopustite da brinemo o Vašem zdravlju
Gynecologist with female patient in the office

Naši vrhunski ginekolozi pružaju usluge reproduktivnog zdravlja koje uključuju preglede zdjelice, Papa testove, vađenje makrera za rak te testiranje i liječenje vaginalnih infekcija. Brzo dijagnosticiraju i učinkovito liječe poremećaje reproduktivnog sustava kao što su endometrioza, neplodnost, ciste te bolovi u zdjelici. Također izvrsni su u njegovanju i liječenju osoba s karcinomom jajnika, vrata maternice i ostalim reproduktivnim karcinomima.

Bavimo se cijelim spektrom zdravstvenih problema žena, od rutinske ginekološke i trudničke skrbi do visoko specijaliziranih usluga za inkontinenciju, endometriozu, seksualno zdravlje, visokorizičnu trudnoću i više.

Blisko surađujemo s našim pacijenticama kako bismo ispunili svoju misiju: ​​pružiti svim ženama koje nam dolaze najkvalitetniju skrb i informacije potrebne za donošenje utemeljenih odluka o njihovom zdravlju.

Osim ginekološke skrbi, pružamo konzultacije i kontinuiranu skrb za širok spektar ginekoloških stanja, uključujući simptome menopauze, bolove u zdjelici, endometriozu, abnormalno krvarenje iz maternice, fibrome maternice (miome), abnormalne rezultate testova za probir raka grlića maternice, vulvaru abnormalnosti, menstrualne tegobe i pedijatrijski i adolescentni ginekološki poremećaji. Naši liječnici cijene zajedničko donošenje odluka kao najučinkovitiji način da svaka žena dobije njegu koja joj najviše odgovara.

Usluge
ili
FAQ

Česta Pitanja

Prije prvog susreta sa našim ginekologom, dobro bi bilo pripremiti:
 1. Popis simptoma koje ste imali i njihove karakteristike
 2. Svi nedavni (do 1 godine) medicinski testovi kao što su testovi krvi, urina, itd.
 3. Bilo kakva medicinska stanja, ponesite sa sobom i povezanu medicinsku dokumentaciju
 4. Podatke o vašoj obiteljskoj povijesti bolesti

Osim ako nemate nikakvih komplikacija, savršeno je sigurno putovati tijekom trudnoće. Većina žena smatra da je drugo tromjesečje najidealnije vrijeme za putovanje jer ste završili s jutarnjim mučninama u prvom tromjesečju i nećete se tako lako umoriti kao u trećem tromjesečju.

Prehrana trudnice trebala bi sadržavati što više povrća i voća s manjim udjelom šećera, meso, perad, ribu, orašaste plodove, sjemenke i zdrave masti. Mliječni proizvodi nisu nužni za zdravu prehranu te se koriste po želji. Ako vaš organizam dobro podnosi žitarice (proizvode od brašna), možete ih konzumirati, ali obavezno u obliku cijelog zrna – uvijek birajte namirnice koje sadržavaju integralno brašno.

U normalnoj trudnoći možete očekivati ​​da ćete doći na pregled u ovim terminima:
  4 tjedana do 28 tjedana - 1 posjet mjesečno
  28 tjedana do 36 tjedana - 1 posjet svaka 2 tjedna
  36 tjedana do 40 tjedana - 1 posjet tjedno
Ako se radi o visokorizičnoj trudnoći, poput blizanaca, starijoj dobi trudnice ili kompliciranoj trudnoći, liječnik će vas možda htjeti posjećivati ​​češće, ovisno o vašem stanju te njegovom razvoju.

Vježbanje u trudnoći je zdravo i može vam pomoći da se osjećate bolje i snažnije. Većina rutina vježbanja umjerenog intenziteta može se sigurno nastaviti tijekom trudnoće. Preporučene aktivnosti uključuju hodanje, plivanje, sobni bicikl, aerobik s malim opterećenjem, jogu i slobodne utege. Izbjegavajte aktivnosti koje zahtijevaju dugotrajno ležanje na leđima ili nepomično stajanje u jednom položaju. Možda ćete otkriti da vaša ravnoteža nije tako dobra tijekom trudnoće. Pijte puno tekućine tijekom treninga i prekinite sve aktivnosti koje uzrokuju bolove u trbuhu, grčeve ili naprezanje leđa. Vaš liječnik će vas savjetovati ako se pojavi bilo koji zdravstveni razlog koji zahtijeva da promijenite svoju rutinu.

Zakaži Termin

Ispunite obrazac u nastavku, a mi ćemo odgovoriti u najkraćem mogućem roku.